Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Цікаво і повчально. Шерінгова економіка: зарубіжний досвід і вітчизняні реалії (Приймак Аріана) : Волинська обласна Мала академія наук
Цікаво і повчально. Шерінгова економіка: зарубіжний досвід і вітчизняні реалії (Приймак Аріана)

Стипендіатом Президента України в 2021 році стала Приймак Аріана, учениця 11 класу комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради», слухачка секції економіки Волинської обласної МАН.

Серед здобутків талановитої юнки перемоги у складі команди Волинської області на Всеукраїнському турнірі юних математиків імені професора М.Й.Ядренка, призові місця на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з математики, обласному турнірі юних економістів. В 2019 році вихованка ВО МАН виборола ІІІ місце на Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції «Фінанси, грошовий обіг і кредит», а в 2020 році стала абсолютним переможцем цього ж конкурсу у секції «Економічна теорія та історія економічної думки».

Попереду – напружена підготовка та складання іспитів зовнішнього незалежного оцінювання, вибір професії та вступ до омріяного ВНЗ. Віримо, що не раз ще почуємо про успіхи нашої слухачки!

Коло інтересів Аріани лежить в сфері економіки. І тема наукового проєкту була вибрана не випадково, адже  у сучасних умовах економіка спільного споживання (шерінг) може забезпечити  стійку потреба у пошуку додаткового доходу,  розширити доступ до активів,  товарів та послуг.

З анотацією науково-дослідницької роботи «Шерінгова економіка: зарубіжний досвід і вітчизняні реалії» можна ознайомитись за посиланням.