Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Школа громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання “Агенти змін” у 2021 році : Волинська обласна Мала академія наук
Школа громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання “Агенти змін” у 2021 році

Національний центр “Мала академія наук України” спільно з Молодіжною ініціативою “Серце в долоньках”, Благодійною фундацією “Агенти змін” та Центром політичних студій та аналітики “Ейдос” в 2021 році проведе Всеукраїнську школу з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання “Агенти змін” (чотири етапи).

До навчання запрошуються учні 8-10 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти, які мають бажання засновувати та розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади, школи, району, села чи міста у реаліях українського сьогодення.

Школа проходитиме в чотири етапи: формат навчання – очно-заочний; триватиме проєкт з березня по грудень 2021 року; навчання передбачає домашні завдання та консультації протягом року.

Перший етап розпочнеться наприкінці березня – початку квітня 2021 року в онлайн-режимі.

Для участі у школі необхідно до 20 лютого 2021 року (дедлайн - 23:59):

  1. Заповнити анкету
  2. Прочитати текст про щастя
  3. Переглянути відеовиступ на TEDX
  4. Написати есе на 400–500 слів на тему “Чи існує рецепт щастя у мінливому світі” і надіслати на електронну адресу scakyiv@gmail.com

Просимо кандидатів у темі листа та назві файлу з есе і безпосередньо у файлі перед самим текстом зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад Іванов_Андрій_есе.doc). Файли без зазначення авторства не будуть розглянуті.

Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учасника відбору за принципом доброчесності. Будь-які цитування без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат і такі роботи не розглядатимуться.

Зі всіх заявок будуть відібрані 125 учасників.

Списки учнів – учасників навчання у школі буде розміщено на сайті Національного центру “Мала академія наук України” після 15 березня 2021 р. (розділ “Заходи, проєкти” – “Школа “Агенти змін”, посилання “списки”).

Участь у Школі “Агенти змін” безкоштовна. Під час очного навчання всі учасники забезпечуються харчуванням, житлом, роздатковими матеріалами за рахунок НЦ “МАНУ”.

Витрати на проїзд до м.Києва та у зворотньому напрямку, харчування учнів у дорозі, витрати на відрядження керівника групи здійснюються за рахунок самофінансування.

Результатом навчання є реалізований у рідному населеному пункті соціальний, екологічний або культурно-мистецький проєкт. Протягом шести років учасниками школи стали понад 430 підлітків, які втілили близько 300 проєктів.