Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Відбувся онлайн–семінар для координаторів наймасовіших інтелектуальних конкурсів : Волинська обласна Мала академія наук
Відбувся онлайн–семінар для координаторів наймасовіших інтелектуальних конкурсів

10 лютого 2021 року в онлайн–просторі Волинської обласної МАН відбувся семінар для координаторів: Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня», Всеукраїнського інтерактивного конкурсу «МАН–Юніор».  До конкурсів щорічно долучається близько 12000 тисяч юних волинян.

У семінарі взяли участь 36 педагогів з усієї області.

До учасників семінару з вітальним словом звернулась заступник начальника управління освіти і науки Тетяна Соломіна. Директор Волинської обласної МАН Тетяна Михалюк зосередила увагу присутніх на інноваційних проєктах, що проводяться в системі МАН, особливостях організації конкурсів в умовах соціального дистанціювання. Семінар продовжив виступ Галини Толстіхіної, заступника директора ВОМАН, яка зорієнтувала учасників семінару у сучасних тенденціях в освіті. Практичними порадами, щодо організації та проведення пропедевтичних конкурсів у 2021 році, з педагогами поділилися обласні координатори – Олена Бурбела та Валерій Мазурик.

Організатори семінару висловлюють щиру вдячність усім координаторам конкурсів за активне просування наукової освіти серед  учнівської молоді!