Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Запрошуємо старшокласників до змагань з нейронаук : Волинська обласна Мала академія наук
Запрошуємо старшокласників до змагань з нейронаук

International Brain Bee - це змагання школярів з дисциплін, що досліджують нервову систему. Щороку в Brain Bee змагаються тисячі учнів з багатьох країн. Національні чемпіони змагаються на міжнародному рівні. Хто представлятиме Україну цього року? Можливо, саме ти?

Якщо тобі цікава нейротема, взяти участь у відборі напрочуд легко — потрібно лише зареєструватися за посиланням http://bit.ly/ukrbrainbee та  пройти онлайн тест!

До участі запрошуються старшокласники з усіх регіонів України. Зважте, що частина завдань буде англійською мовою. Більше інформації про змагання на офіційному сайті http://brainbee.in.ua/

Конкурс заснований у США професором Університету Меріленда (США) Норбертом Мислінським. На його думку, переможці конкурсу в майбутньому зможуть знайти шляхи лікування більш ніж 1000 неврологічних та психічних розладів, від яких страждають люди. Змагання підтримується найбільшими світовими організаціями — Міжнародне Товариство Вивчення Мозку (IBRO), Федерацією Європейських Товариств Нейронаук (FENS), Американською Психологічною Асоціацією (APA), Американським Товариством Нейронаук (SfN) та Альянсом DANA. Організаторами змагання в Україні є Українське товариство нейронаук, ГО "Ноосфера" та Національний центр "Мала академія наук України". Спонсорами є Американське товариство нейронаук SfN (грант для Kiev Chapter), Наукове Товариство Шевченка (США) та Федерація Європейських товариств нейронаук FENS разом з фундацією DANA (грант на проведення Тижня мозку).

Більше інформації  на офіційному сайті http://brainbee.in.ua/

Реєстрація вже триває http://bit.ly/ukrbrainbee

Координатор заходу - к.б.н., ст. досл. Андрій Олександрович Чернінський (тел. 063- 85-938-07)