Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Слухачі відділення комп’ютерних наук ВО МАН – переможці Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2021» : Волинська обласна Мала академія наук
Слухачі відділення комп’ютерних наук ВО МАН – переможці Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2021»

З 09 по 12 березня 2021 року у м. Києві відбувся XX Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2021» у дистанційному форматі. Чемпіонат проводився з метою виявлення та підтримки здібної молодої генерації в галузі інформаційних технологій.

Програмою чемпіонату передбачався захист програмних і апаратних рішень у вигляді електронної та постерної демонстрації в режимі онлайн. Учасники розподілялися відповідно до освітнього рівня та за категоріями апаратних і програмних засобів.

В результаті проведених змагань дипломом І ступеня у секції «Навчальні програми» нагороджений – Лукянюк Аріан, учень 10 класу Волинського наукового ліцею-інтернату, з авторським проєктом «Cимулятор еволюції та природного добору». Дипломом ІІІ ступеня у секціях «Web-розробки» та «Програмування» нагороджені –  Солтисюк Дмитро, учень 11 класу  Луцької гімназії №18 Луцької міської ради, з авторським проєктом   «Бюро знахідок «Loonify» та Братюк Владислав, учень 10 класу Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука, з авторським проєктом   «Комунальний телеграм бот».

рограмна розробка Солтисюка Дмитра рекомендована для участі у суперфіналі національного туру Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «ІNFOMATRIX-2021», який відбудеться 25-26 березня 2021 року.