Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Спецкурс для педагогів "Діджитал-інструменти для дистанційного навчання" : Волинська обласна Мала академія наук
Спецкурс для педагогів "Діджитал-інструменти для дистанційного навчання"

Національний центр «Мала академія наук України» запрошує долучитися до спецкурсу «Діджитал-інструменти для дистанційного навчання».

Для кого?

Для педагогічних працівників закладів освіти.

Про що?

Метою спецкурсу є сприяння поглибленню та вдосконаленню навичок педагогів для організації інтерактивного дистанційного навчання. Опанування сучасних діджитал-інструментів (застосунків та програм) для роботи в режимі онлайн, зокрема враховуючи можливості сервісів «Canva», «Crello», «Animaker», «Renderforest» для створення онлайн-презентацій, інфографіки, анімаційних роликів. Освітній контент в інстаграмі та ютубі як додатковий інструмент навчання.

Навіщо?

Щоб ознайомити з різними діджитал-інструментами для організації навчання онлайн, а також розвинути практичні навички створення інтерактивних форматів навчання й утримання уваги учнів при дистанційному навчанні.

За підсумками роботи (при виконанні всіх самостійних завдань та складанні підсумкового тесту) учасники й учасниці отримають сертифікати (15 годин).

Коли?

З 19 квітня по 1 травня (лекції двічі на тиждень).

Як?

Онлайн, на платформах «Zoom» та «Google Classroom».

Реєстрація за посиланням.

Дедлайн заповнення анкети: 15 квітня 2021 року до 18:00.

Інформацію про зарахування на курс учасники отримають на електронні скриньки, вказані під час реєстрації, 16 квітня ц. р.