Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнська літня наукова філологічна школа : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнська літня наукова філологічна школа

Національний центр «Мала академія наук України» спільно з Волинською обласною Малою академією наук та Волинським національним університетом імені Лесі Українки з 14 до 19 червня 2021 року проведе Всеукраїнську літню наукову філологічну школу «Леся Українка в новому тисячолітті». Школа проводиться в рамках святкування 150- річчя з дня народження Лесі Українки.

Мета школи: через життєвий досвід і літературний доробок Лесі Українки заохотити та розвинути в учасників навички креативного мислення і письма, спонукати до нестандартного, образного сприйняття реальності й живих мистецьких реакцій на світ. Цільова аудиторія: учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти. Для участі у школі необхідно зареєструватися до 18.00 01 червня 2021 року, заповнивши заяву учасника за посиланням:https://forms.gle/wcxQKnsoqdPZWai4A.

Повідомлення про участь буде надіслано на електронну скриньку, зазначену в заяві, до 11 червня 2021 року. Учасники школи, які пройшли курс навчання та успішно склали фінальне тестування наприкінці, отримають сертифікати.

Місце проведення: платформа Zoom. Участь у школі безкоштовна.

Додаткова інформація за електронною адресою chumakann@man.gov.ua та за телефоном: +38 097 5451484, Анна (у робочий час з 09.00 до 18.00, крім вихідних).