Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Програма з управління інноваційними проектами UF Startup Intensive : Волинська обласна Мала академія наук
Програма з управління інноваційними проектами UF Startup Intensive

З З0 червня по 23 липня ц.р. Національним центром “Мала академія наук України” буде проведена  програма з управління інноваційними проектами UF Startup Intensive.

До участі у програмі запрошуються учні-члени Малої академії наук України, учні 9-І 1 класів закладів загальної середньої освіти, слухачі Всеукраїнських наукових профільних шкіл МЛИ (за рекомендаціями територіальних відділень), автори проектів і винахідники в галузях інформаційно-телекомунікаційних систем та технологій, біотехнологій, електроніки та приладобудування, екології та ресурсозбереження, економіки (маркетинг та фінанси).

Зазначеною програмою передбачена спільна робота тренерів та учасників протягом 3,5 тижнів. За підтримки експертів та бізнес-практиків учасники мають можливість: інтегруватися у стартап середовище; розробити стартову бізнес- модель проекту; побуду ваги «дорожню карту» перетворення ідеї на стартan; покращити лідерські якості та налагодити комунікації у команді; презентувати свій проект експертному журі.

Учасники отримають знання з наступних сфер: бізнес та бізнесова діяльність, менеджмент, маркетинг', залучення інвестицій. По закінченню відбудеться презентація проектів, вручення сертифікатів про завершення програми. Та можливість використання обладнання лабораторії прототипування UF FabLab і можливість одержання сертифікату на доступ до UF коворкінгу.

Для участі в школі необхідно до 29 червня ц. р. заповнити заявку на сайті бізнес інкубатора Ukrainian Future .

Детальна інформація за тел.: (094) 828 18 56 Наталія Кучер.