Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Конкурс, що надихає : Волинська обласна Мала академія наук
Конкурс, що надихає

Всеукраїнський конкурс майстерності педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Джерело творчості» щороку охоплює  чимало фахівців, для яких працювати з талановитою учнівською молоддю стало справою життя.

Волинську область у номінації «Керівник гуртка – 2021» (дослідницько-експериментальний напрям) представляла Ольга Іванівна Коменда, керівник секції мистецтвознавства Волинської обласної МАН, доктор мистецтвознавства, викладач Волинського коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського. У зв’язку з карантинними обмеженнями конкурс відбувався онлайн. Тож учасникам довелось презентувати свої матеріали в дистанційному форматі.

Під час оцінювання портфоліо конкурсантів  особлива увага зверталась на інноваційні підходи в організації гурткової освітньої діяльності, актуальність, перспективність педагогічного досвіду, його практичну значущість.

За результатами конкурсу Ольга Іванівна стала одним з переможців!

Щиро вітаємо та бажаємо нових творчих звершень! Нехай джерело творчості повниться новими ідеями, невтомно б’є ключем! Неоціненною є Ваша праця, найвищою нагородою за яку є любов і повага Ваших учнів та колег.