Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи

У вересні-жовні 2021 року року Національним центром "Мала академія наук України" буде проведено  Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи 

Для кого: учні 8–11 класів.

Щоб стати учасником/-цею, треба:

  • зареєструватися до 1 жовтня 2021 року;
  • взяти участь у вебінарах про умови конкурсу (програма надійде на електронні скриньки, зазначені під час реєстрації);
  • з 18 до 31 жовтня написати та надіслати на електронну скриньку ukrlingvo@man.gov.ua прозове есе на тему «Ви маєте право на власну думку, але не на власні факти» (Деніел Патрік Мойніган).

Просимо кандидатів у темі листа та назві файлу з есе зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад, Петренко_Андрій_есе.doc).

Результати проведення конкурсу з’являться на сайті Національного центру «Мала академія наук України» після 22 листопада 2021 року.

Увага: есе має бути власним інтелектуальним продуктом учня і відповідати принципам академічної доброчесності. Будь-які цитування та запозичення без зазначення автора сприймуть за плагіат, і такі роботи не розглядатимуть.

Деталі участі в конкурсі, вимоги до творчих робіт і критерії оцінювання викладені в Умовах проведення Всеукраїнського конкурсу есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи (див. додаток).

Додаткова інформація: ukrlingvo@man.gov.ua, +38 097 897 10 49 (Наталія Чепурко).