Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Міжнародний Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху : Волинська обласна Мала академія наук
Міжнародний Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху

Національним центром «Мала академія наук України» з 19 жовтня по 18 грудня 2021 року буде проведено Міжнародний Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху (International Festival of the Sixties and the Dissident Movement) (далі - Фестиваль).

Мета Фестивалю: популяризація знань серед шкільної молоді про науковців, письменників, режисерів, акторів, художників, дизайнерів, композиторів, які сформували рух опору радянській системі засобами культури.

Цільова аудиторія: діти 12-16 років, учні закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти.

Фест-2021 буде приурочено до 90-річчя з дня народження української філологині і літературознавиці, перекладачки, активної учасниці руху шістдесятників - Михайлини Хомівни Коцюбинської.  Інтелектуалка, людина великої шляхетності, високої культури та виховання, вона була однією з незаперечних моральних авторитетів та знакових постатей своєї доби.

Програма події передбачає інтерактивні лекції та воркшопи з науковцями і громадськими діячами, квізи і творчі завдання, індивідуальну пошуково-дослідницьку діяльність та співпрацю в командах, дистанційну комунікацію, дизайн та реалізацію локальних освітніх проєктів.

Формат проведення: онлайн на платформі Zoom, основна локація - м. Київ.

Для участі у Фестивалі необхідно до 13 жовтня 2021 р. заповнити реєстраційну анкету учасника за посиланням https://forms.gle/wrTVTc23jxY5HV1v6

Зареєстрованим учасникам 15 жовтня 2021 р. надійде запрошення до участі у Фестивалі на електронні адреси, які вказані в реєстраційній анкеті.

Додаткову інформацію можна отримати за електронною адресою: p4c@man.gov.ua або за номером 38(097)7363103, Катерина Кушнаренко.