Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Об’єднані наукою : Волинська обласна Мала академія наук
Об’єднані наукою

Що об’єднує формули  скороченого множення, інформаційну грамотність та Present, Past Tenses? Відповідь на таке непросте питання знають слухачі заочної дистанційної школи Волинської обласної МАН – адже все це теми перших онлайн-занять,  які відбулися в кінці вересня.

Юні філологи практикувалися у вмінні шукати та використовувати потрібну інформацію, історики розмірковували над значенням цієї галузі знань в ХХІ столітті, географи у віртуальній мандрівці спостерігали, як змінювалось зображення нашої держави на мапі залежно від розвитку картографічної  науки.  В гуртку англійської мови учнів зацікавлювали проєктною  діяльністю, познайомивши їх з основними методами наукового дослідження; з цією ж метою поціновувачі хімії дізнавалися про фундаментальні закони і поняття науки про речовини.  І кому ж, як не математикам, тепер відомо, як спростити обчислення і оптимізувати час розв’язання задач, використовуючи формули скороченого множення.

Соціальна дистанція та карантинні обмеження стали невід’ємною частиною сьогодення, але спрага до знань, залюбленість в науку, дослідницька жага об’єднують юних науковців та їх наставників – керівників гуртків заочної дистанційної школи ВО МАН. До нових зустрічей, майбутні Магеллани, Піфагори, Менделєєви та Котляревські!