Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Вдалий старт на міжнародній арені : Волинська обласна Мала академія наук
Вдалий старт на міжнародній арені

Українська делегація юних манівців вперше взяла участь у Міжнародному інноваційному шоу INOVA 2021, що відбулося з 12 по 17 жовтня в  місті Загребі (Хорватія). (INOVA – виставка винаходів, яка цього року відзначила 50-ту річницю з дня свого проведення. Організатори виставки – Асоціація винахідників Загребу разом з міжнародним партнером World Invention Intellectual Property Associations WIIPA).

Учасником переможної команди став Волинський манівець Владислав Братюк, переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, учень комунального закладу “Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради Волинської області”. З проєктом “Роботизоване судно як складова концепції Smart-озера” Владислав посів ІІ місце.

Також приємною несподіванкою стало те, що делегацію МАН України  визнали найкращою міжнародною делегацією та нагородили нагородою від засновника  - Всесвітньої асоціації інтелектуальної власності та винаходів.

Вітаємо Братюка Владислава та його керівника Ройка Андрія Вікторовича з перемогою та зичимо нових здобутків та цікавих проєктів!