Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Спільними зусиллями до нових перемог : Волинська обласна Мала академія наук
Спільними зусиллями до нових перемог

Відбулися батьківські збори у відділеннях історії, наук про Землю, філософії та суспільствознавства, на яких заступниця директорки Роїк Віта Іванівна ознайомила  батьків із особливостями навчання у Волинській МАН, здобутками та досягненнями юних манівців.

Методисти відділень визначили основні аспекти освітнього процесу в умовах пандемії, можливості участі слухачів МАН у конкурсах та проєктах різного рівня, адже дистанційний формат розширив шанси залучення школярів із усіх куточків області до обласних, всеукраїнських та навіть міжнародних заходів.

У онлайн форматі  проведення заходів є й позитивні моменти, адже до зборів мали змогу долучитися й батьки слухачів секцій, що діють у віддалених районах.

Радіємо, що  наша академічна спільнота поповнюється розумними, творчими, активними, цілеспрямованими, небайдужими особистостями.

Робота з усіма учасниками освітнього процесу є запорукою успішної самореалізації учнів, адже тільки  спільними зусиллями ми зможемо досягти гарних результатів наших вихованців!