Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Семінар для освітян "Твори в освіті" : Волинська обласна Мала академія наук
Семінар для освітян "Твори в освіті"

Національний центр «Мала академія наук України» 15 листопада 2021 року планує проведення семінару «Твори в освіті: методика викладання сучасного українського мистецтва в закладах освіти» для педагогічних працівників закладів позашкільної та загальної середньої освіти, що керують гуртками суспільно-гуманітарного напряму, викладають курси історії, світової літератури, мистецтва тощо. 

Викладачі / викладачки-практики поділяться кейсами, як сучасне українське мистецтво допомагає краще зрозуміти процеси, які відбувалися в минулому і які відбуваються нині. Спікери запропонують аналіз вибраних творів мистецтва українських авторів ХХ-ХХІ століть у межах сучасного уроку історії / світової літератури / мистецтва. 

Час проведення семінару: 12.00-14.00. Участь  у заході є добровільною та безкоштовною. 

Сертифікат учасника не передбачено.  Для участі у семінарі просимо охочих працівників закладів освіти заповнити реєстраційну анкету до 12 листопада ц. р. за посиланням: https://cutt.ly/qR1irlx  

Захід відбудеться в рамках Договору про співпрацю Національного центру «Мала академія наук України» та Громадської організації «Музей сучасного мистецтва».