Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Цікаво і повчально: вплив глобальної зміни клімату на економічний розвиток : Волинська обласна Мала академія наук
Цікаво і повчально: вплив глобальної зміни клімату на економічний розвиток

Глобальна зміна клімату – це нагальна проблема сьогодення, з якою людство зіштовхнулося у 70-х роках минулого століття. Між економічною діяльністю та навколишнім середовищем існує тісний взаємозв’язок, тож кліматичні зміни спричиняють дедалі більше збитків світовій і українській економікам. Все це спонукало Побережного Валерія на дослідження цього актуального питання, але спочатку трохи про автора.

Нині юний науковець є учнем 11 класу комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради» і вже два роки – слухачем секції економіки, яку очолює Єлісєєва Людмила Володимирівна, доктор економічних наук, професор ВНУ імені Лесі Українки. Серед здобутків Валерія – перемоги на Всеукраїнських етапах учнівських олімпіад з географії, економіки, звання найактивнішого гравця та ІІІ місце у складі збірної команди області на Всеукраїнському турнірі юних економістів, ІІ місце на фінальному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН із дослідженням, тема якого подана в заголовку цієї статті.

Цьогоріч юнак теж спробує свої сили на обласному конкурсі-захисті уже з новим проєктом. Віримо, що ще не раз почуємо про здобутки нашого слухача та його внесок в економічну науку!

З анотацією науково-дослідницької роботи «Вплив глобальної зміни клімату на економічний розвиток» можна ознайомитись за посиланням.