Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Розвиток та успішна реалізація творчої особистості дитини – результат співпраці : Волинська обласна Мала академія наук
Розвиток та успішна реалізація творчої особистості дитини – результат співпраці

Відбулися батьківські збори у відділеннях технічних наук, фізики та астрономії. Віта Іванівна Роїк, заступник директора Волинської МАН,  ознайомила батьків з основними напрямами діяльності установи та перспективами, які відкриваються перед слухачами Малої академії наук.

Олена Федорівна Бурбела, методист відділень технічних наук, фізики та астрономії Волинської МАН, розповіла про специфіку роботи вище зазначених відділень, презентувала заходи до яких можуть долучитися слухачі секцій, поінформувала батьків про творчі здобутки вихованців на обласному, всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Також,  під час зустрічі батьків учнів було ознайомлено з новим форматом конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт та особливостями підготовки до участі в заході.

Батьки слухачів секцій з віддалених регіонів отримали змогу долучитися до зборів та дізнатися багато нового завдяки онлайн-формату проведення зустрічі.

Очікуємо, що в найближчому майбутньому зможемо побачити результати спільної зустрічі з батьками у вигляді нових досягнень та здобутків їхніх дітей – наших вихованців.