Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Школа з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання : Волинська обласна Мала академія наук
Школа з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання

Запрошуємо учнів 8–10 класів долучитися до роботи 10-ої Школи з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» 2022 НЦ «МАНУ»!

Цьогорічний набір до школи передбачає участь 100 підлітків із усієї України, які протягом чотирьох кількаденних очних етапів у Києві, навчаючись під керівництвом кваліфікованих тренерів школи, менторів та запрошених лекторів, зможуть втілити у життя свою мрію та реалізувати власний проєкт.

Для участі в конкурсі необхідно:

1. Переглянути відео «De Libertate» («Про свободу») на слова Григорія Сковороди у виконанні гурту «Хорея Козацька»: https://cutt.ly/oUq2VUC.
2. Прочитати текст промови Нельсона Мандели 2 травня 1994 рокуbr /> https://cutt.ly/UUbT6cg.
Файли без зазначення авторства не будуть розглянуті. Якщо не виходить прикріпити файл з есе до анкети, надішліть його у встановлений термін на пошту: scakyiv@gmail.com, вказавши в темі листа свої прізвище та ім’я (наприклад, Шевченко_Андрій_есе
4. Заповнити  анкету та прикріпити до неї файл з есе.

Остаточний термін для заповнення анкети та надсилання есе — 31 січня (23:59)!

Результати першого етапу відбору будуть відомі після 15 лютого 2022 року. Всі учасники отримають повідомлення листом на електронну скриньку, вказану в анкеті. Тих, хто пройшов перший етап відбору, буде запрошено до співбесіди. За результатом співбесід список учасників буде опубліковано після 9 березня.

Реєстрація доступна за посиланням