Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Спецкурс для педагогів "Вебсервіси та додатки" : Волинська обласна Мала академія наук
Спецкурс для педагогів "Вебсервіси та додатки"

Національний центр «Мала академія наук України» запрошує долучитися до спецкурсу «Вебсервіси та додатки».

Для кого? Для педагогічних і науково-педагогічних працівників, зокрема керівників гуртків технічного профілю та вчителів / викладачів інформатики.

Про що? Спецкурс познайомить з особливостями розмітки тексту HTML & CSS, основами PHP та об'єктно-орієнтованого програмування, системами керування базами даних, основами проєктування та нормалізації баз даних, фреймворком Yii2. Учасники навчаться створювати інтерфейс керування розподіленими даними зі зв'язками N : N, реалізувати авторизацію та контроль доступу до вебзастосунків, розробляти власні API.

Кожна з тем адаптована до сучасної школи. На заняттях учасники займатимуться розробкою електронних журналів і щоденників, а в позаурочний час у чаті Telegram обговорюватимуть їхню структуру. Після завершення курсу кожен і кожна мусить розробити власний проєкт на основі отриманих знань.

Навіщо? Задля особистісного та професійного зростання. За підсумками роботи учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації (30 годин).

Коли? 7 лютого — 4 березня 2022 року.

Де? На платформах Moodle, Telegram і Zoom (інформація про зарахування на спецкурс і доступи до електронних ресурсів надійдуть на електронну скриньку, зазначену під час реєстрації, в період з 4 до 6 лютого).

Реєстрація за посиланням.

Дедлайн реєстрації: 4 лютого 2022 року о 17:00.

Інформацію про зарахування на спецкурс та доступ до відповідного електронного ресурсу буде надіслано на електронну адресу, зазначену під час реєстрації в період з 04 до 06 лютого.