Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Cпецкурс для педагогів «Основи дистанційного зондування Землі: історія та практичне застосування» : Волинська обласна Мала академія наук
Cпецкурс для педагогів «Основи дистанційного зондування Землі: історія та практичне застосування»

Національним центром «Мала академія наук України» з 16 по 28 травня 2022 р. буде проведено спецкурс для педагогів «Основи дистанційного зондування Землі: історія та практичне застосування».

Навчання буде здійснюватися інтенсивно щодня протягом двох тижнів з використанням дистанційних технологій у режимі онлайн на платформі «Zoom» (доступ до відповідного електронного ресурсу буде надісланий 15.05.2022 учасникам на електронну адресу, зазначену під час реєстрації). Перший тиждень по 2 заняття в день, навчання буде розпочато о 15.00, другий тиждень по 1 заняттю на день з 17.00.

Вартість навчання за програмою спецкурсу становить 1000 гривень, для педагогічних працівників територіальних відділень МАН – Безкоштовно!

Для участі у спецкурсі просимо охочих педагогічних працівників закладів освіти зареєструватися до 15 травня 2022 р. за посиланням: https://cutt.ly/VF7Lliw 
За результатами навчання учасники отримають сертифікати  з підвищення кваліфікації обсягом 40 годин.

Це початковий курс першого рівня складності з основ ДЗЗ  на базі ресурсів EO «Browser»,  «Google Earth Pro», ArcGIS online та Google My Map. Такий щорічний спецкурс був вперше проведений  в березні минулого року. В цілому лабораторією ГІС та ДЗЗ НЦ "МАНУ" розроблені курси з ДЗЗ трьох рівнів складності: перший початковий на який ми зараз відкриваємо реєстрацію, наступний  середнього рівня на основі ресурсів Quantum GIS  та  Giovanni - NASA, запланований на осінь, і вищого рівня складності планується з наступного року  на базі Google Earth Engine з елементами програмування.

Детальна інформація про захід з можливістю оплати буде розміщена на початку травня на сайті https://man.gov.ua/educators/courses  в розділі «Програми для професійного розвитку».

Пудсумкове відео з результатами минулорічного  спецкурсу можна подивитися тут https://www.youtube.com/watch?v=kXsOsYK3dyM