Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Запрошуємо до участі в обласному конкурсі краєзнавчих, дослідницьких та мультимедійних проєктів! : Волинська обласна Мала академія наук
Запрошуємо до участі в обласному конкурсі краєзнавчих, дослідницьких та мультимедійних проєктів!

27 вересня 2022 року виповниться 130 років від дня народження Михайла Кравчука  - нашого земляка, одного з провідних українських математиків ХХ ст., чиї праці становлять фундаментальне надбання з різних галузей математичної науки.

Якщо ти студент або учень до 21 року, запрошуємо до участі в конкурсі «Світ не знав, що він українець», присвячений дослідженню життєвого шляху та наукового доробку  Михайла Пилиповича.

Зверніть увагу, що заявку та проєкти треба подати до 15 жовтня 2022 року. Умови проведення та вимоги до робіт подано нижче.

Лист управління освіти і науки  "Про проведення обласного конкурсу краєзнавчих, дослідницьких та мультимедійних проєктів «Світ не знав, що він українець», присвяченого 130-річчю від дня народження Михайла Кравчука"

Умови проведення обласного конкурсу краєзнавчих, дослідницьких та мультимедійних проєктів «Світ не знав, що він українець», присвяченого 130-річчю від дня народження Михайла Кравчука