Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи

Національний центр «Мала академія наук» у вересні-листопаді 2022 року проведе Всеукраїнський конкурс есе імені Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи.

Конкурс проводиться для вшанування пам’яті журналіста, політолога, Героя Небесної Сотні Сергія Кемського та з метою формування й розвитку умінь і навичок літературної діяльності учнів, підтримки талановитої молоді та творчої

праці педагогів.

До участі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти.

Умови участі у Конкурсі, вимоги до творчих робіт і критерії оцінювання викладені в Умовах проведення Всеукраїнського конкурсу есе ім. Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи, що додаються.

Для участі у Конкурсі необхідно до 01 жовтня 2022 року (реченець - 23.59 01 жовтня 2022 року): зареєструватися за покликанням https://forms.gle/h9BKTomEUM8WsHYX6, написати та надіслати у період з 18 по 31 жовтня (реченець - 23.59 31 жовтня 2022 року) на електронну адресу ukrlingvo@man.gov.ua прозове есе на тему: «Життя і смерть - мабуть, ми найгостріше сьогодні відчуваємо, що це таке. То be or not to be - це для нас слова-рани. Я вірю, що з цього пекельного досвіду народиться щось потужне, нова етика, потужний український голос про добро і зло» Володимир Ермоленко.

Есе має бути власним інтелектуальним продуктом учня, написаним за принципом доброчесності. Будь-які цитування та запозичення без зазначення автора будуть сприйняті як плагіат і такі роботи не розглядатимуться.

Просимо кандидатів у темі листа та назві файлу з есе зазначити своє прізвище та ім’я (наприклад, Тормахова Надія есе.doс).

Результати проведення Конкурсу будуть розміщені на сайті Національного центру «Мала академія наук України» після 21 листопада 2022 року.