Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

ХХ обласний турнір юних хіміків : Волинська обласна Мала академія наук
ХХ обласний турнір юних хіміків

У листопаді 2022 року комунальною установою “Волинська обласна Мала академія наук” буде проведено ХХ обласний турнір юних хіміків.

Турнір проводитиметься відповідно до вимог “Положення про обласні турніри юних науковців”, затвердженого наказом управління освіти, науки та

молоді Волинської обласної державної адміністрації від 03 серпня 2017 року No461, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області 15 серпня 2017 року за No 76/1597. 

До участі у турнірі допускаються збірні команди учнів 9-11 класів з територіальних громад, закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування (по одній команді від територіальної громади чи закладу обласного підпорядкування).

Для участі в турнірі необхідно до 15 листопада 2022 року надіслати заявку відповідно до вказаної форми (додаток 2) на адресу комунальної установи  “Волинська обласна Мала академія наук”: 43024, м. Луцьк, вул. В’ячеслава Чорновола, 3, комунальна установа “Волинська обласна Мала академія наук”,  електронна скринька: vvman92@gmail.com,.

Перелік завдань ХХ обласного турніру юних хіміків (додаток 1).