Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

ХХІV обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів : Волинська обласна Мала академія наук
ХХІV обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів

У листопаді 2022 року комунальною установою “Волинська обласна Мала академія наук” буде проведено ХХІV обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів.

Турнір проводитиметься відповідно до вимог “Положення про обласний турнір юних винахідників і раціоналізаторів”, затвердженого наказом управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації від 03 серпня 2017 року №466, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області 15 серпня 2017 року за № 78/1599.

До участі у турнірі допускаються збірні команди учнів 9-11 класів із територіальних громад, закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування (по одній команді від територіальної громади чи закладу обласного підпорядкування).

Для участі в турнірі необхідно до 7 листопада 2022 року надіслати заявку відповідно до вказаної форми (додаток 2) на адресу комунальної установи “Волинська обласна Мала академія наук”: 43024, м. Луцьк, вул. В’ячеслава Чорновола, 3, комунальна установа “Волинська обласна Мала академія наук”,  ел. скринька: vvman92@gmail.com.

Перелік завдань ХХІV обласного турніру юних винахідників і раціоналізаторів (додаток 1)