Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Стартує ММК «Кенгуру-2023» : Волинська обласна Мала академія наук
Стартує ММК «Кенгуру-2023»

Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру-2023» буде проходити з 16 по 19 березня 2023 року  у форматі онлайн з використанням будь-якого доступного пристрою (смартфон, планшет, комп`ютер) для усіх бажаючих учнів безкоштовно. Заявки на участь у конкурсі 2022/2023 навчального року надсилати не потрібно. Реєстрація участі буде проведена під час проведення конкурсу.

Метою конкурсу є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей, активізація творчої діяльності вчителів, вироблення методичних рекомендацій щодо вдосконалення навчальних програм і підручників шляхом аналізу статистичних даних результатів конкурсу.

Організацію конкурсу у Волинській області здійснює комунальна установа «Волинська обласна Мала академія наук». Консультації щодо організації конкурсу можна отримати у регіонального координатора ММК «Кенгуру» у Волинській області Мазурика Валерія Володимировича, тел.: 096-3888026.

Лист управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації від 18.11.22р. щодо участі у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру-2022/2023» 

Методичні рекомендації щодо організації та проведення  Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2022/2023» для закладів загальної середньої освіти у Волинській області

Коди навчальних закладів Волинської області

Інструкція учаснику