Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Світло розуму перемагає пітьму : Волинська обласна Мала академія наук
Світло розуму перемагає пітьму

Попри тривалу відсутність електроенергії сесія заочно-дистанційної школи ВО МАН таки відбулася, адже усі потуги ворога не можуть загасити вогонь допитливості в очах дітей та їх жагу до знань.

Програма, підготовлена викладачами школи - науковцями Волинського національного університету імені Лесі Українки та Луцький національний технічний університет, була надзвичайно цікавою та насиченою: від створення сучасних цифрових карт, обговорення шляхів наближення раціонального безвідходного майбутнього до створення дерева свого роду та розробки мотиваційного алгоритму втілення мрій в реальність.

Юні науковці отримали можливість прокачати свої навички спілкування мовою туманного Альбіону та подискутували про норми вживання фемінітивів в українській мові. Година пам’яті «10 головних фактів про голодомор в Україні» нагадала учасникам про скорботні сторінки нашої історії.

Інтелектуальний фронт Волинської обласної Малої академії наук тримає оборону й надалі буде озброювати допитливий розум своїх слухачів новими знаннями та вміннями!