Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

"Агенти змін 2023" : Волинська обласна Мала академія наук
"Агенти змін 2023"

Запрошуємо учнів 8–10 класів із усієї України долучитися до роботи 11-ї Школи з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» 2023 НЦ «МАНУ»!

Цьогорічний набір до школи передбачає участь 60 підлітків із усієї України, які протягом трьох кількаденних онлайн етапів , навчаючись під керівництвом кваліфікованих тренерів школи, менторів та запрошених лекторів, зможуть втілити у життя свою мрію та реалізувати власний проєкт.

Покликання для реєстрації https://cutt.ly/k8yZJs5

Для участі в конкурсі необхідно:

1. Переглянути відео  пісні "Воля" у виконанні  KRUTЬ: https://cutt.ly/Y33PlcV .

2. Прочитати текст промови Олександри Матвійчук на врученні Нобелівської премії миру 2022  https://cutt.ly/033Aiqb
3. Написати есе з 400—700 слів на тему  "Я придумаю світ"  та прикріпити есе файлом у форматі Word у відповідному розділі анкети учасника. Просимо у назві файлу з есе вказати свої прізвище та ім’я (наприклад, Шевченко_Андрій_есе.doc), а у файлі перед самим текстом зазначити свої прізвище, ім’я, населений пункт, область (наприклад, Шевченко Андрій, село Вишня Чернігівської області). Деталі за посиланням: https://cutt.ly/98yHNRl.

Файли без зазначення авторства не будуть розглянуті. Якщо не виходить прикріпити файл з есе до анкети, надішліть його у встановлений термін на пошту: scakyiv@gmail.com, вказавши в темі листа свої прізвище та ім’я (наприклад, Шевченко_Андрій_есе).

4. Заповнити цю анкету та прикріпити до неї файл з есе.

Остаточний термін для заповнення анкети та надсилання есе — 26 березня (23:59)!

Результати відбору будуть відомі після 2 квітня 2023 року. Всі учасники отримають повідомлення листом на електронну скриньку, вказану в анкеті.