Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Всеукраїнський турнір, присвячений проблематиці Голодомору 1932-1933 років : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнський турнір, присвячений проблематиці Голодомору 1932-1933 років

Юні волинські історики  взяли участь у Всеукраїнському турнірі, присвяченому проблематиці Голодомору 1932-1933 років - геноциду Українського народу у контексті подій російсько-української війни, який відбувся у м.Чернівці.

Жахливі сторінки 1932-1933 років в історії українського народу відгукуються болем та щемом у душі кожного небайдужого до подій того часу. Визнання Голодомору геноцидом — це насамперед встановлення правди, історичної й правової справедливості. Турнір - важливий крок у популяризації історичних знань серед учнів, який допомагає розуміти важливі моменти історії.

Команда "Волинь", у складі Вагіна Богдана, Гарбар Єви, Степан Софії, Кудим Софії та Хом'як Анастасії,  мала за честь, у ході запеклих турнірних боїв, подискутувати, поділитися власними напрацюваннями, послухати доповіді своїх ровесників щодо актуальної теми.

Вузенькі вулички, затишні дворики, неповторні будівлі м.Чернівці, екскурсія Резиденцією митрополитів Буковини і Далмації - стали приємним бонусом історичної мандрівки.