Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Відкрита освітня лабораторія МАН України працювала на Волині : Волинська обласна Мала академія наук
Відкрита освітня лабораторія МАН України працювала на Волині

14-16 листопада 2023 року, в рамках Всеукраїнської навчально-дослідницького освітнього проєкту «Моя аксіома нескінченності», Волинською обласною МАН спільно з Національним центром «МАН України» були проведені обласні практикуми з фізики, астрономії та мінералогії. 

Понад 300 школярів та педагогів з різних закладів освіти громад області впродовж трьох діб досліджували та експериментували, разом з експертами проєкту – фізиком Ігорем Чернецьким, мінералогом Євгеном Пащенко та астрономом Володимиром Василенком, на базі Нововолинського наукового ліцею Волинської обласної ради, Луцького національного технічного університету, Волинського національного університету імені Лесі Українки та освітньому просторі  КРЦ «Адреналін Сіті». Також для педагогів було організовано семінар-нараду з питань організації науково-дослідницької роботи. 

Дякуємо ЗСУ, команді МАНЛАб, активним громадам, обласним ліцеям та нашим надійним партнерам – Волинському національному університету імені Лесі Українки, Луцькому національному технічному університету та інвестиційній групі «VolWest Group», за неймовірні враження, корисно проведений час та можливість досліджувати та творити.