Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Відбулась нарада волинських координаторів наймасовішого інтелектуального конкурсу України : Волинська обласна Мала академія наук
Відбулась нарада волинських координаторів наймасовішого інтелектуального конкурсу України

29 листопада 2023 року Волинською обласною МАН проведено онлайн нараду для 35 координаторів конкурсу Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» щодо особливостей проведення конкурсу у цьому навчальному році.

Обласний координатор конкурсу Валерій Мазурик повідомив, що Всеукраїнський етап Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру–2023/2024» проводитиметься для учнів 2-6 класів 15-17 грудня 2023 року у форматі онлайн з використанням будь-якого доступного пристрою (смартфон, планшет, комп'ютер) для усіх бажаючих учнів безкоштовно. Учасники зможуть згенерувати собі сертифікат з результатами конкурсу. 

До слова, у 2023 році перевірили та одночасно поглибили свої знання з математики близько 11000 юних волинян. Щиро дякуємо педагогам, які активно долучають свої учнів до такого формату розвитку математичних компетентностей. 

Отож, «Кенгуру» знову скликає друзів! Детальна інформація про проведення конкурсу розміщена на сайті www.kangaroo.com.ua, також консультацію щодо його організації та умов участі можна отримати у регіонального координатора ММК «Кенгуру» у Волинській області Мазурика Валерія Володимировича, тел.: 096-3888026.