Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

Х обласний турнір юних економістів : Волинська обласна Мала академія наук
Х обласний турнір юних економістів

У вересні – жовтні  2014 року Волинською обласною Малою академією наук буде проведено Х обласний турнір юних економістів. Загальне керівництво здійснює управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації.

Турнір буде проведено відповідно до вимог “Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 р. № 1099.

До участі у турнірі допускаються збірні команди учнів 9–11 класів з районів та міст області або закладів нового типу (по одній команді від адміністративно-територіальної одиниці). Склад команди – 3-5 школярів. Команда очолюється капітаном, який є офіційним представником команди під час проведення турніру

Для участі в турнірі необхідно до 15 вересня 2014 року надіслати на адресу Волинської обласної Малої академії наук заявку (додаток 1) та  розв’язки 3 запропонованих завдань.

Лист управління освіти і науки Волинської обласної держаної адміністрації про проведення Х обласного турніру юних економістів

Завдання  турніру юних економістів  (2014/2015 н.р.)