Волинська Мала академія наук: версія для друку

ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК

1000 і одна ідея для Перемоги! : Волинська обласна Мала академія наук
1000 і одна ідея для Перемоги!

​Волинська обласна МАН, спільно з партнерами: управлінням освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Волинським національним університетом імені Лесі Українки та Луцьким національним технічним університетом,  оголошує новий  обласний конкурс учнівських проєктів «Добрий день. Ми з Волині!».

Запрошуємо до участі учнів 6-11 класів та вихованців закладів позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти, які мають креативні  ідеї, розробки, проєкти, ініціативи для того, щоб пришвидшити омріяну Перемогу, підтримати Україну у тяжкий час.

Віримо у Вашу суперсилу! Зробімо все для рідної Батьківщини, щоб вона динамічно розвивалася та відновлювалася. Тож не зволікайте та розпочинайте підготовку власного проєкту.

Напрями конкурсу:

  • Категорія «Інноваційні, технічні та бізнес рішення  «1000 і одна ідея для Перемоги» (технічні, комп’ютерні науки та бізнес проєкти).
  • Категорія «Креатив як зброя» (ессе, фотографія, дизайн постерів, стікери, Інтернет меми, мультимедійні проєкти: анімаційні, короткометражні фільми, відеоролики та сторінки у соціальних мережах.

Конкурсні роботи приймаємо до 20 жовтня 2022 року за посиланням: https://forms.gle/ruRgcjTeRv6BaEnu9

Важливо!  Усі розробки мають бути присвячені інноваційному, економічному розвитку України, як на локальному так і на всеукраїнському рівні. Креативні проєкти мають сприяти формуванню громадсько-активного суспільства, становленню єдиної України, підносити національну ідею українства.

Усі учасники отримають сертифікати. Найкращі проєкти будуть відзначені спеціальними призами від партнерів конкурсу та отримають рекомендації для участі у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах МАН України.