Про проведення Тижня всеукраїнських проектів "Україна-Європа-Світ 2007" : Волинська обласна Мала академія наук
: : Про проведення Тижня всеукраїнських проектів "Україна-Європа-Світ 2007"

Від 12.12.06  № 1/9-769

Міністерство освіти і науки Автономної Республіки Крим, управління освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій

Ректорам вищих навчальних закладів

Директорам обласних еколого-натуралістичних центрів (станцій юних натуралістів)

 

Про проведення Тижня всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ 2007".

З метою всебічної підтримки обдарованої молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідницької, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, впровадження інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальних закладах України, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий освітній простір Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) 28 лютого по 4 березня 2007 року проводить Тиждень всеукраїнських та міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ-2007" (далі - тиждень).

У рамках тижня передбачається проведення конкурсних програм. Серед них:

  • - VІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2007»;
  • - Всеукраїнський конкурс юних раціоналізаторів та винахідників "Природа - людина - виробництво - екологія";
  • - Всеукраїнський конкурс досягнень юних зоологів-тваринників;
  • - Всеукраїнський конкурс Intel-ЕкоУкраїна - 2007 - Національний етап міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2007 (International Science and Engineering Fair).

Для участі у перших трьох конкурсних програмах, що пройдуть з 28 лютого по 2 березня 2007 року, запрошуються учні, вихованці загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів, а також студенти, аспіранти вищих навчальних закладів за умови подання тез і заявок у роздрукованому та електронному варіантах не пізніше 31 січня 2007 року з обов'язковою вказівкою на конверті назви конкурсу на адресу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді: 04074, м. Київ, вул. Вишгородська, 19. Телефон для довідок (044) 430-04-91.

Обсяг тез не повинен перевищувати 6000 друкованих символів (2-3 стор.); шрифт Times New Roman, 14; інтервал - 1,5; формат роботи - Microsoft Word 6.0 або більш пізні версії; малюнки, таблиці та інші графічні зображення, а також фото додаються до тез окремо; тези повинні містити прізвище та ім'я автора, місце навчання, клас (курс), назву доповіді, електронну адресу. Для участі у конкурсі "Intel-ЕкоУкраїна" просимо надсилати тези українською та англійською мовами.

Допуск проектів на конкурсні програми тижня буде здійснений організаційними комітетами під час заочного відбіркового туру, результати якого будуть розміщені на сайті НЕНЦ (http://www.nenc.gov.ua//) до 12 лютого, що є офіційною підставою для участі в даних змаганнях. Детальні умови проведення кожної програми тижня додаються.

Переможці перших трьох конкурсів (крім студентів, аспірантів вищих навчальних закладів) отримують право взяти участь у Всеукраїнскому конкурсі «Intel-ЕкоУкраїна - 2007» з 2 по 4 березня 2007 року за умови відповідності їхніх проектів вимогам національного туру міжнародного конкурсу Intel ISEF 2007.

Проїзд і харчування членів делегацій (у тому числі керівників) - за рахунок відряджаючої організації (з розрахунку: трьохразове харчування - 18 грн., проживання в готелі - від 30 грн./доба).

 

Перший заступник Міністра                            Б.М.Жебровський

 

 Додаток № 1 до листа МОН від 12.12.2006р. № 1/9-769
Умови проведення Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій "Екософт" у 2007 році

Отримати документ
5863 байт
 Додаток № 2 до листа МОН від 12.12.2006р. № 1/9-769
Умови проведення Всеукраїнського конкурсу юних раціоналізаторів та винахідників “Природа – людина – виробництво – екологія” у 2007 році
Отримати документ
5054 байт
Додаток № 3 до листа МОН від 12.12.2006р. № 1/9-769
Умови проведення конкурсу-виставки досягнень юних зоологів і тваринників
Отримати документ
4290 байт
Додаток № 4 до листа МОН від 12.12.2006р. № 1/9-769
Умови проведення національного етапу Intel Еко-Україна 2007 Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel® International Science and Engineering Fair (Intel® ISEF)
Отримати документ
9792 байт




Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа