Актуальні новини

: : Новини за період - /2007/5/4

Кабмін планує збільшити зарплату вчителів і лікарів
4 травня 2007 р.   

Кабінет Міністрів планує збільшити майже в 1,4 рази заробітну плату висококваліфікованим лікарям і вчителям до жовтня. Про це на прес-конференції заявив міністр праці й соціальної політики Михайло Папієв.

Всеукраїнський турнір юних інформатиків
4 травня 2007 р.   

Відповідно до спільного наказу Міністерства освіти і науки України та Академії педагогічних наук України від 07 лютого 2007 року за №92/12 „Про проведення IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та фінального етапу турнірів у 2006/2007 навчальному році” та відповідно до „Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності”, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18 серпня 1998 р. № 305 VІ Всеукраїнський турнір з інформатики відбудеться в м.Чернівцях з 4 по 9 травня 2007 р.

Всеукраїнський турнір юних журналістів Всеукраїнський турнір юних журналістів
4 травня 2007 р.

З 23 по 27 квітня 2007 року у м. Суми проходив фінальний етап ІІІ Всеукраїнського турніру юних журналістів. У турнірі брали участь учні старших класів Хмельницької, Житомирської, Харківської,Запорізької, Київської, Сумської областей, учні Луцька, Харкова, Івано-Франківська, Одеси, Львова, Чернівців, Черкас, Дніпропетровська, Сімферополя і Сум. Команда Волинської обласної МАН у загальному заліку зайняла третє призове місце.


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа