Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2200
19 грудня 2022 р.
СТУДІЇ СТУДІЇ "РОБОТОТЕХНІКА-LEGO" ТА "CREATIVE PROJECT" ПРОВЕЛИ ВИЇЗНІ МАЙСТЕР-КЛАСИ

Спільно з Департаментом молоді та спорту Луцької міської ради та Ветеранським простором Плюс Плюс Луцьк ми провели виїзні майстер-класи з робототехніки та створення відеоконтенту для діток наших захисників та Дітей, для яких Луцьк тимчасово став домівкою.  

Детальніше

19 грудня 2022 р.
Наукові пікніки у Заборолі Наукові пікніки у Заборолі

14 грудня 2022 року, у день пророка Наума, покровителя науки та навчання, «Наукові пікніки» завітали до учнів Заборольського ліцею № 32 Луцької міської ради.  

Детальніше

8 грудня 2022 р.
Переможний старт юних винахідників Волині! Переможний старт юних винахідників Волині!

Підведено підсумки першого Всеукраїнського конкурсу молодіжних науково-технічних проєктів “InventorUA”. «InventorUA» об’єднує тих, хто прагне розв’язати безпекові проблеми, допомогти довкіллю, має проривні ідеї з розвитку технологій.  

Детальніше

6 грудня 2022 р.
Чергова перемога юних волинян на міжнародному рівні Чергова перемога юних волинян на міжнародному рівні

Ланцева Катерина, учениця 11 класу Луцького ліцею №9 Луцька міська рада, слухачка секції «Геологія, геохімія та мінералогія» Волинської МАН здобула срібну медаль Міжнародного конкурсу Kaohsiung International Invention and Design EXPO 2022!  

Детальніше

3 грудня 2022 р.
Обласна учнівська конференція «Волинь у дослідженнях юних науковців» Обласна учнівська конференція «Волинь у дослідженнях юних науковців»

Цьогоріч обласна учнівська конференція «Волинь у дослідженнях юних науковців» є особливою. У період активних воєнних дій, з початком повномасштабного вторгнення всі ми переосмислили, здавалося б, давно зрозумілі за замовчуванням поняття – «Україна», «Батьківщина», «патріотизм», «рідний край  

Детальніше

3 грудня 2022 р.
Студія архітектури та дизайну розпочала свою роботу! Студія архітектури та дизайну розпочала свою роботу!

Сьогодення несе виклики не тільки для пошуків нових технологічних рішень, а й для переосмислення стильових діапазонів. Креативні студійці завзято почали пропонувати насправді ексклюзивні ідеї, які з легкістю можна втілити у життя.  

Детальніше

29 листопада 2022 р.
Волиняни - лауреати Стипендії Президента України Волиняни - лауреати Стипендії Президента України

Четверо волинян, переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, стали лауреатами Стипендії Президента України!  

Детальніше

29 листопада 2022 р.
Світло розуму перемагає пітьму Світло розуму перемагає пітьму

Попри тривалу відсутність електроенергії сесія заочно-дистанційної школи ВО МАН таки відбулася, адже усі потуги ворога не можуть загасити вогонь допитливості в очах дітей та їх жагу до знань.  

Детальніше

28 листопада 2022 р.
Курс «Таємниці природи України у минулому» в рамках Всеукраїнського проекту «Крок до науки» для дітей 10-14 років Курс «Таємниці природи України у минулому» в рамках Всеукраїнського проекту «Крок до науки» для дітей 10-14 років

Національним центром «Мала академія наук України» у період з 01 до 22 грудня 2022 року буде проведено курс «Таємниці природи України у минулому» в рамках Всеукраїнського проекту «Крок до науки» для дітей 10-14 років.  

Детальніше

28 листопада 2022 р.
Cпецкурс «Генетично модифіковані організми» Cпецкурс «Генетично модифіковані організми»

Лабораторія експериментальних досліджень «Ex Lab» Національного центру «Мала академія наук України» анонсує спецкурс «Генетично модифіковані організми».  

Детальніше

... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа