Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2205
3 грудня 2022 р.
Студія архітектури та дизайну розпочала свою роботу! Студія архітектури та дизайну розпочала свою роботу!

Сьогодення несе виклики не тільки для пошуків нових технологічних рішень, а й для переосмислення стильових діапазонів. Креативні студійці завзято почали пропонувати насправді ексклюзивні ідеї, які з легкістю можна втілити у життя.  

Детальніше

29 листопада 2022 р.
Волиняни - лауреати Стипендії Президента України Волиняни - лауреати Стипендії Президента України

Четверо волинян, переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, стали лауреатами Стипендії Президента України!  

Детальніше

29 листопада 2022 р.
Світло розуму перемагає пітьму Світло розуму перемагає пітьму

Попри тривалу відсутність електроенергії сесія заочно-дистанційної школи ВО МАН таки відбулася, адже усі потуги ворога не можуть загасити вогонь допитливості в очах дітей та їх жагу до знань.  

Детальніше

28 листопада 2022 р.
Курс «Таємниці природи України у минулому» в рамках Всеукраїнського проекту «Крок до науки» для дітей 10-14 років Курс «Таємниці природи України у минулому» в рамках Всеукраїнського проекту «Крок до науки» для дітей 10-14 років

Національним центром «Мала академія наук України» у період з 01 до 22 грудня 2022 року буде проведено курс «Таємниці природи України у минулому» в рамках Всеукраїнського проекту «Крок до науки» для дітей 10-14 років.  

Детальніше

28 листопада 2022 р.
Cпецкурс «Генетично модифіковані організми» Cпецкурс «Генетично модифіковані організми»

Лабораторія експериментальних досліджень «Ex Lab» Національного центру «Мала академія наук України» анонсує спецкурс «Генетично модифіковані організми».  

Детальніше

28 листопада 2022 р.
Міжнародний Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху Міжнародний Фестиваль шістдесятництва та дисидентського руху

Запрошуємо педагогічних працівників та здобувачів освіти віком 12-16 років до участі у Міжнародному Фестивалі шістдесятництва та дисидентського руху (International Festival of the Sixties and the Dissident Movement), який проводить Національний центр “Мала академія наук України”.  

Детальніше

23 листопада 2022 р.
СТАРОВИЖІВСЬКІ МАНІВЦІ ЗБИРАЮТЬ КОШТИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ СТАРОВИЖІВСЬКІ МАНІВЦІ ЗБИРАЮТЬ КОШТИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

21 листопада, у День Гідності та Свободи, вихованці гуртка «Основи комп’ютерної графіки» комунальної установи «Волинська обласна Мала академія наук», який функціонує у Старій Вижівці, розпочали акцію на підтримку наших захисників.  

Детальніше

22 листопада 2022 р.
Спецкурс для освітян «Основи кібергігієни» Спецкурс для освітян «Основи кібергігієни»

Національний центр «Мала академія наук України» анонсує з 30 листопада по 5 грудня 2022 року проведення спецкурсу для освітян «Основи кібергігієни».  

Детальніше

21 листопада 2022 р.
Юні друзі! Юні друзі!

З 21 по 26 листопада запрошуємо вас до участі в сесії заочно-дистанційної школи Волинської обласної Малої академії наук. Викладачі підготували цікаву та насичену програму, тож ви маєте чудову нагоду підключитися до заняття не лише своєї секції, а й будь-якої іншої!  

Детальніше

21 листопада 2022 р.
Стартує ММК «Кенгуру-2023» Стартує ММК «Кенгуру-2023»

Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру-2023» буде проходити з 16 по 19 березня 2023 року у форматі онлайн з використанням будь-якого доступного пристрою (смартфон, планшет, комп`ютер) для усіх бажаючих учнів безкоштовно.

Заявки на участь у конкурсі 2022/2023 навчального року надсилати не потрібно.  

Детальніше

... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа