Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2193
20 червня 2022 р.
Вітаємо юних волинян – переможців  Всеукраїнського інтерактивного конкурсу «МАН-Юніор Дослідник - 2022» Вітаємо юних волинян – переможців Всеукраїнського інтерактивного конкурсу «МАН-Юніор Дослідник - 2022»

Оголошено результати Всеукраїнського інтерактивного конкурсу «МАН-Юніор Дослідник - 2022». Серед переможців волиняни:  

Детальніше

20 червня 2022 р.
Онлайн лекторії та семінари для закладів загальної середньої освіти Онлайн лекторії та семінари для закладів загальної середньої освіти

Волинська обласна Мала академія наук в літній період проводить онлайн лекторії та семінари для закладів загальної середньої освіти та територіальних громад з питань розвитку та роботи науково-дослідницького напряму. Тематичні напрями лекторіїв додаються.  

Детальніше

17 червня 2022 р.
Вебінар   Вебінар "Взаємодія України з країнами Африки в умовах російсько-української війни"

Всеукраїнський клуб почесних послів науки ЦЕРН в Україні запрошує педагогів, учнів на вебінар Клубу №40 на тему "Взаємодія України з країнами Африки в умовах російсько-української війни"; спікер - Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туніській Республіці та Державі Лівія, кандидат економічних наук Володимир Хоманець  

Детальніше

16 червня 2022 р.
Міжнародна Школа з культурної дипломатії Міжнародна Школа з культурної дипломатії

Лабораторія з розвитку критичного мислення НЦ "Мала академія наук України" запрошує школярів віком 13-17 років до участі у Міжнародній Школі з культурної дипломатії "Козацьке бароко - візитівка України", яка пройде в дистанційному форматі (з 4 по 15 липня 2022 р.).  

Детальніше

16 червня 2022 р.
Вебінар-презентація Вебінар-презентація

Лабораторія з розвитку критичного мислення Національного центру "Мала академія наук України" та спільнота онлайн- хабу "Цифровий простір педагога" запрошують освітян до вебінару-презентації "Запакуй свій урок креативно!"  

Детальніше

14 червня 2022 р.
Розбудовуємо ВСЗЯО Розбудовуємо ВСЗЯО

Відповідно до плану роботи установи 14 червня 2022 року відбувся спільний робочий інвент колективу КУ ВО МАН з працівниками Державної служби якості освіти у Волинській області з питань розбудови внутрішньої системи якості освіти (ВСЗЯО)  

Детальніше

7 червня 2022 р.
Всеукраїнський конкурс шкільних космічних експериментів Всеукраїнський конкурс шкільних космічних експериментів

Національний центр «Мала академія наук України» оголошує про початок набору учасників серед закладів загальної середньої освіти ІІ Всеукраїнського конкурсу шкільних космічних експериментів (Student Spaceflight Experiments Program, SSEP).  

Детальніше

1 червня 2022 р.
Майбутнє України очима молодих Майбутнє України очима молодих

Часи випробувань гартують сильних людей, і українці вже довели усьому світові міць та нескореність нашої нації. Обдарована молодь держави продовжує мріяти та генерувати ідеї щодо відновлення та подальшого процвітання України, а Мала академія наук надає можливості для їх презентації та втілення.  

Детальніше

30 травня 2022 р.
Цікаво та повчально Цікаво та повчально

Сьогодні знайомимо вас із Шамайдою Аріаною, випускницею секції соціології Волиської обласної Малої академії наук.  

Детальніше

26 травня 2022 р.
Всеукраїнська літня наукова філологічна школа Всеукраїнська літня наукова філологічна школа

Лабораторія культурної освіти та гуманітарних дисциплін НЦ “МАНУ” оголошує набір на Всеукраїнську літню наукову філологічну школу "Топ-5 тем з української мови ЗНО-2022" для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.  

Детальніше

... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа