Архів новин

Архів новини


Новини: Всього - 2193
1 грудня 2021 р.
Цікаво та повчально…Журналістський хист Романа Марчука Цікаво та повчально…Журналістський хист Романа Марчука

Перебувати у вирі подій, оперативно висвітлювати життєві факти, аналізувати суспільні явища та й загалом вивчати тонкощі журналістики – улюблені сфери діяльності Марчука Романа, випускника Волинської обласної МАН. У 2021 році юнак виборов друге місце на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт у секції журналістики та став лауреатом обласного заочного конкурсу юних літераторів Волині у номінації «Журналістика».  

Детальніше

1 грудня 2021 р.
Конкурс літературних, дослідницьких та мультимедійних учнівських проєктів, присвячений 150-річчю з дня народження Лесі Українки завершено Конкурс літературних, дослідницьких та мультимедійних учнівських проєктів, присвячений 150-річчю з дня народження Лесі Українки завершено

Осінь – улюблена пора Лесі Українки. В останній день осені, 30 листопада, завершився Всеукраїнський конкурс літературних, дослідницьких та мультимедійних учнівських проєктів, присвячений 150-річчю з дня народження Лесі Українки.  

Детальніше

1 грудня 2021 р.
“Покладіть своє серце, розум і душу в те, що ви робите…” “Покладіть своє серце, розум і душу в те, що ви робите…”

Уже тридцять років, як наша Україна стала незалежною, багато невідомих історичних сторінок відкрились для широкого загалу, стала доступною інформація про талановитих українців, які в силу певних обставин змушені були залишити рідний край. Дотримуючись позиції, що про героїв має знати світ і, обов’язково, їхні співвітчизники, знайомимо сучасників із видатними українцями – науковцями, винахідниками, патріотами, які залишили територію своєї батьківщини, але зберегли в серці пам’ять про неї та щиру любов. У зв’язку з цим відбулося заняття для слухачів відділень технічних наук, фізики і астрономії на тему “Творчий портрет Любомира Романківа. Талант винахідника змінює світ”. Модератор зустрічі – Олена Бурбела, методист Волинської обласної МАН.  

Детальніше

30 листопада 2021 р.
Націленість на результат Націленість на результат

29 листопада адміністрацією КУ «ВО МАН» та Рожищенською міською радою підписано угоду про співпрацю  

Детальніше

30 листопада 2021 р.
ХІІ Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів “Майбутнє України” ХІІ Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів “Майбутнє України”

24 - 25 листопада 2021 року відбулася ХІІ Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжних інноваційних проєктів “Майбутнє України”. Захід проводився у онлайн-форматі. На виставці було представлено понад сто тридцять робіт з різних куточків України.  

Детальніше

29 листопада 2021 р.
ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ ІНЖЕНЕРІЇ, НАУКИ ТА ТЕХНОЛОГІЙ, I-FEST ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ ІНЖЕНЕРІЇ, НАУКИ ТА ТЕХНОЛОГІЙ, I-FEST

Вітаємо вихованку Волинської обласної Малої академії наук, ученицю 11 класу Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука Котюк Марію, яка стала переможцем на Міжнародному фестивалі інженерії, науки та технологій (International Festival of Engineering Science and Technology in Tunisia, I-FEST), здобувши срібну медаль.  

Детальніше

29 листопада 2021 р.
Яка Волинь у дослідженнях юних науковців? Яка Волинь у дослідженнях юних науковців?

26 листопада 2021 року відбулась обласна учнівська науково-практична конференція «Волинь у дослідженнях юних науковців». До участі у конференції долучилися 80 учнів з Боратинської, Горохівської, Забродівської, Камінь-Каширської, Копачівської, Локачинської, Маневицької, Прилісненської, Старовижівської, Торчинської, Ковельської й Луцької територіальних громад, Волинського та Нововолинського наукових ліцеїв Волинської обласної ради.   

Детальніше

26 листопада 2021 р.
МАН – соціальний ліфт у велику науку МАН – соціальний ліфт у велику науку

Савич Сергій Святославович – випускник Волинської обласної Малої академії наук (секція правознавства), кандидат юридичних наук, доцент.  

Детальніше

26 листопада 2021 р.
Пам’ять не мовчить Пам’ять не мовчить

Напередодні дня пам’яті жертв Голодоморів, що вшановується у четверту суботу листопада, кандидат історичних наук Богдан Зек провів віртуальну екскурсію виставкою «Спротив геноциду» для слухачів відділення історії комунальної установи «Волинська обласна МАН».  

Детальніше

22 листопада 2021 р.
Всеукраїнська науково-практична конференція  «ІННОВАЦІЙНІ ПРАКТИКИ  НАУКОВОЇ ОСВІТИ» Всеукраїнська науково-практична конференція «ІННОВАЦІЙНІ ПРАКТИКИ НАУКОВОЇ ОСВІТИ»

Запрошуємо взяти участь у роботі онлайн-заходу, що відбудеться на платформі Zoom (посилання та код доступу буде оприлюднено на сайті iod.gov.ua та надіслано на електронну скриньку учасника, вказану під час реєстрації).
  

Детальніше

... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ...
<< Попередня  Наступна >>


Всі новини

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа