Наказ Про участь школярів України у Міжнародному математичному конкурсі Кенгуру : Волинська обласна Мала академія наук
: : Наказ Про участь школярів України у Міжнародному математичному конкурсі Кенгуру

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Н А К А З

м.Київ

№ 149 від 24 травня 2000 р.

Про участь школярів України
у Міжнародному математичному
конкурсі “Кенгуру”

З 1997 року в Україні на базі фізико-математичного ліцею Львівського Національного університету проводиться Міжнародний математичний конкурс “Кенгуру”, який сприяє розвитку здібностей і логічного мислення широкого кола учнів, активізації творчої діяльності вчителів та популяризації оригінальних математичних ідей.
У конкурсі беруть участь учні різних вікових категорій (ІІІ-ХІ класи).
Кожного року в Україні зростає кількість учасників конкурсу-гри. Зокрема, в 1997 році в конкурсі взяли участь 400 учнів Львівської області, а в 2000 році змагалося більше 13 тисяч школярів майже з усіх регіонів України.
З метою пошуку та підтримки талановитих школярів, удосконалення роботи з обдарованою молоддю,

Н А К А З У Ю:

1. Науково-методичному центру середньої освіти Міністерства освіти і науки України (Ляшенко О.І.) здійснювати необхідні заходи для залучення учнів ІІІ-ХІ класів шкіл України до участі у Міжнародному математичному конкурсі “Кенгуру”, який проводить Європейська математична асоціація “Кенгуру без кордонів”.

2. Визначити базовим навчальним закладом з організації проведення математичного конкурсу “Кенгуру” в Україні фізико-математичний ліцей Львівського Національного університету (Добосевич М.С.).

3. Міністерству освіти Автономної Республіки Крим, управлінням освіти обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій довести цей наказ до відома педагогічних колективів середніх навчальних закладів та сприяти їм в організації та проведенні конкурсу.

4. З метою фінансової підтримки конкурсу дозволити залучення добровільних внесків учасників конкурсу на рахунок благодійного фонду “Ліцей” при фізико-математичному ліцеї Львівського Національного університету.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника міністра В.О.Огнев'юка.

 

Міністр В.Г.Кремень





Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа