НАКАЗ №839 МОН Про проведення фінальних етапів Всеукраїнських турнірів юних мате : Волинська обласна Мала академія наук
: : НАКАЗ №839 МОН Про проведення фінальних етапів Всеукраїнських турнірів юних мате

На виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2007-2010 роки, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 8 серпня 2007 р. № 1016, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України "Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2007/2008 навчальному році" від 16.08.2007 р. № 750

НАКАЗУЮ:
1. Провести фінальний етап X Всеукраїнського турніру юних математиків з 29 жовтня по 3 листопада 2007 р. у м. Сумах на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10 Сумської міської ради (Купреєва Н.М.).

2. Провести фінальний етап XV Всеукраїнського турніру юних хіміків з 26 по 31 жовтня 2007 р. у м. Львові на базі Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу і туризму (Балущак Г.Ф.).

3. Провести фінальний етап VІ Всеукраїнського турніру юних біологів з 31 жовтня по 4 листопада 2007 р. у м. Каневі Черкаської області на базі Канівського природного заповідника (Чорний М.Г.).

4. Провести фінальний етап ІІI Всеукраїнського турніру юних географів з 30 жовтня по 3 листопада 2007 р. у м. Комсомольську Полтавської області на базі Комсомольського навчально-виховного комплексу імені Л.І. Бугаєвської (Тузікова А.М.).

5. Провести фінальний етап ІІI Всеукраїнського турніру з основ економіки з 27 по 31 жовтня 2007 р. у м. Черкасах на базі Черкаської санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської області (Патлаєнко В.Р.).

6. Провести фінальний етап V Всеукраїнського турніру юних правознавців з 29 жовтня по 2 листопада 2007 р. у м. Харкові на базі Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого (Тацій В.Я.).

7. Провести фінальний етап Х Всеукраїнського турніру юних винахідників і раціоналізаторів з 14 по 19 грудня 2007 р. у м. Чернігові на базі Чернігівського ліцею № 15 (Жовтопляс О.І.).

8. Міністерству освіти і науки Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій здійснити заходи щодо організації та проведення І етапу турнірів.

9. Відповідальність за організацію і проведення фінальних етапів турнірів покласти відповідно на управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації (Пшенична Л.В.), Головне управління освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації (Хобзей П.К.), Головне управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації (Фещенко О.В.), управління освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації (Мирошниченко В.І.), Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації (Гаркавець В.П.) та управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації (Заліський А.А.).

10. Відповідальність за координування дій відповідних оргкомітетів і журі турнірів й дотримання вимог чинного Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18.08.1998 р. № 305, покласти:

– з математики - на Борисову В.О., методиста Інституту інноваційних технологій і змісту освіти;

– з хімії - на Мальченко Г.І., методиста Інституту інноваційних технологій і змісту освіти;

– з біології – на Мистюк С.П., методиста Інституту інноваційних технологій і змісту освіти;

– з географії – на Бєскову Н.В., начальника відділу Міністерства освіти і науки України;

– з економіки – на Литвиненко О.О., методиста Інституту інноваційних технологій і змісту освіти;

– з правознавства - на Євтушенко Р.І., головного спеціаліста Міністерства науки і України;

– винахідників і раціоналізаторів - на Кремінського Б.Г., старшого наукового співробітника Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

11. Призначити експертами-консультантами фінальних етапів Всеукраїнських учнівських турнірів:

– з математики - Мітельмана І.М., заступника директора Рішельєвського ліцею м. Одеси, доцента, кандидата фізико-математичних наук;

– з хімії - Проца Д.І., завідуючого кафедрою Волинського державного універси¬тету, доцента, кандидата хімічних наук;

– з біології – Данилову О.В., доцента Київського національного університету будівництва і архітектури, кандидата біологічних наук;

– з географії – Зеленську Л.І., завідуючу кафедрою Дніпропетровського національного університету, професора, доктора педагогічних наук;

– з економіки – Петрушенка Ю.М., доцента Сумського державного університету, кандидата економічних наук;

– з правознавства - Біленчука П.Д., професора Національної академії внутрішніх справ МВС України, кандидата юридичних наук;

– винахідників і раціоналізаторів – Чеботарьова В.П., заступника голови департаменту інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України.

13. Затвердити склад оргкомітетів і журі фінальних етапів турнірів (додатки 1-14). Оплату відряджень експертам-консультантам, членам оргкомітетів і журі провести за рахунок установ, у яких вони працюють.

14. Фінансування фінальних етапів турнірів здійснити за кош¬ти установ, що їх проводять, відряджають команди, спонсорів окремих команд і спонсорів Всеукраїнських турнірів в цілому та частково за кошти Міністерства освіти і науки України.

15. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Тесленка В.В.

Т.в.о. Міністра Б.М. Жебровський




Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа