Завершився фінальний етап XV Всеукраїнського турніру юних фізиків : Волинська обласна Мала академія наук
Завершився фінальний етап XV Всеукраїнського турніру юних фізиків

З 23 лютого по 1 березня 2007 року у м.Одесі проходив XV Всеукраїнський турнір юних фізиків,в якому взяла участь команда Волинської області.Турнір проходив на базі Рішельєвського ліцею Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова, викладачами було започатковано турнірний рух в Україні.

Особливістю цьогорічного фінального етапу Всеукраїнського турніру юних фізиків було те, що він проводився за правилами, наближеними до правил міжнародного учнівського фізичного турніру. За наслідками пяти відбіркових боїв було визначено команди, які потрапили до фіналу. Такими командами за рейтингом і загальною сумою балів стали: команда Одеської області "Одеські тюлені", яка складалася з учнів Рішельєвського ліцею, команда "Манія величі" з Луганська та команда "УФМЛ" Українського фізико-математичного ліцею при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Переможцем турніру стала збірна з Луганська (керівники: Камін О.Л. та Камін О.О.), яка отримала дипломи та перехідний кубок. За сумою балів друге місце у фіналі посіла команда Одеської області, третє - команда "УФМЛ". Відповідно до правил проведення турніру останні дві команди нагороджено дипломами ІІ ступеня. Дипломи ІІІ-го ступеня вибороли учні з Харківського фізико-математичного ліцею N27 та команда "DC", яка представляла Рішельєвський ліцей. На урочисте закриття турніру завітав народний депутат України, випускник фізичного факультету Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова, голова Одеського регіонального відділення інтелектуального форуму "Інтелектуальна співпраця - Україна ХХІ сторіччя" Олексій Олексійович Козаченко, який подякував учасникам та їхнім наставникам за продемонстровані міцні фахові знання, побажав подальших успіхів в освоєнні висот науки, а також вручив від імені форуму призи та цінні подарунки всім переможцям змагань.

За матеріалами Міністерства освіти і науки України

к-сть переглядів:4338         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа