У школах Луцька – останній дзвінок : Волинська обласна Мала академія наук
У школах Луцька – останній дзвінок

Ось і закінчився навчальний рік. У луцьких школах урочисто відзначають свято останнього дзвінка. На урочистостях з нагоди свята останнього дзвінка традиційно підбиваються підсумки навчального року.

Директори шкіл вручають чимало дипломів та грамот кращим учням. Серед них є переможці Всеукраїнських конкурсів захистів науково-дослідницьких робіт, турнірів, призери обласних, Всеукраїнських олімпіад, міжнародного математичного конкурсу "Кенгуру"....

Довідка

Свято останнього дзвоника святкують у 21 тис. шкіл України. Для учнів молодших і середніх класів позаду ще один навчальний рік і починається весела пора літніх канікул. Для 470 тисяч випускників 11 класів - це день, коли шкільний дзвоник пролунає востаннє і розпочнуться випускні та вступні випробування.

У середині червня розпочнеться вступна кампанія до вищих навчальних закладів. В цьому році держзамовлення складатиме майже 150 тисяч для ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації та 200 тис. для ВНЗ І-ІІ рівня акредитації.


к-сть переглядів:3126         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа