Інформація щодо ІV-го Всеукраїнського турніру юних географів : Волинська обласна Мала академія наук
Інформація щодо ІV-го Всеукраїнського турніру юних географів

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України N 628 від 09.07.2008 року із 28 жовтня по 1 листопада ц.р. на базі Полтавського інституту післядипломної педагогічної освіти (ректор Зелюк В.В.) та гімназії N 17 м. Полтави (директор Голтвяниця О.О.) було проведено ІV-й Всеукраїнський турнір юних географів.

Оргкомітет турніру на чолі із начальником управління освіти і науки Полтавської облдержадміністрації Мірошниченком Володимиром Івановичем здійснив величезну роботу зі створення належних умов праці та відпочинку для учасників та журі турніру.

Вагомий внесок у проведення Всеукраїнського заходу внесли співробітники Полтавського інституту післядипломної педагогічної освіти та історичного факультету Полтавського державного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка (Булава Л.М).

У роботі турніру взяли участь 17 команд - із 15 областей країни.

Всі учасники турніру продемонстрували глибокі географічні знання, показали розуміння сучасних суспільних процесів, запропонували власні шляхи вирішення багатьох географічних, екологічних, демографічних, економічних та політичних проблем.

До фіналу турніру пройшли команди: "Бриз" (Харківська область), "Лунок" (Волинська області) та "Вікторія" (Івано-Франківська область).

Після напружених фінальних боїв, переможцем турніру стала команда "Бриз" у складі: Артемович Марії, Ківеренко Романа, Мазурової Анастасії, Савенок Дарії та Тарасової Світлани. Керівник команди - Колосова Наталія Станіславівна, вчитель географії спеціалізованої школи І-ІІІ ст. N 80 м. Харкова.

Лідером в особистій першості став учень 11-го класу Івано-Франківського природничо-математичного ліцею Тарас Николин.

Міністерство освіти і науки України захоплене рівнем ерудиції кращих юних географів та щиро вітає їх із перемогою у ІІ-му Всеукраїнському турнірі.

Результати ІV-го Всеукраїнського турніру юних географів показали, що у багатьох областях України управліннями освіти і науки обласних державних адміністрацій ведеться потужна робота з розвитку та підтримки турнірного руху. Насамперед - це стосується Волинської, Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської та Полтавської областей. Також зауважимо про недостатню увагу з підтримки турнірного руху у м.м. Київ та Севастополь, у Кіровоградській, Житомирській і Чернігівській областях.

За матеріалами МОН


к-сть переглядів:4480         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа