Змагалися юні журналісти.... : Волинська обласна Мала академія наук
Змагалися юні журналісти....

Управлінням освіти і науки облдержадміністрацією, Волинською обласною Малою академією наук та Волинською телерадіокомпанією було проведено V (ювілейний) турнір юних журналістів 15 березня 2009 року на базі ВНУ імені Лесі Українки.

Дев’ята година ранку. Урочисте відкриття розпочалося із вітального слова директора МАН Галини Андріївни Толстіхіної. Згодом представили членів журі. І, нарешті, до бою!

19 команд розійшлися у 5 аудиторій для проведення чвертьфіналу. До півфіналу увійшли 6 наступних команд: м.Ковель, м. Володимир-Волинський ,м.Нововолинськ (НУТ «Оріон»), Волинський ліцей-інтернат, смт.Маневичі, с.Замшани Ратнівський район.

Найсильнішою виявилися команда ЗОШ №1 м.Ковеля, II місце розділили команди м.Володимир-Волинського та с.Замшани Ратнівського району. Після тривалої та цікавої боротьби переможцем вийшла команда м.Ковеля, з чим їх і вітаємо. Учні з села Замшани Ратнівського району пропонували не лише сміливі, несподівані розв’язки завдань, гострі питання, але цікаво полемізували із суперниками. Усе це, безумовно, захоплювало і учасників бою, і членів журі, і спостерігачів. Не бракувало юним журналістам ерудиції, упевненості в собі.

Певна річ, не всі учасники в майбутньому оберуть фах працівника мас-медіа, проте саме на таких творчих змаганнях гартується дух, сила волі, бажання здобути першість. А тому, безумовно, переможених тут просто не може бути.

Кожна участь у такому турнірі – неоціненний досвід. Особисто я (Василюк Олександр) вкотре переконався у необхідності систематичної праці над собою. Адже недарма кажуть, що справжній журналіст – Semper tiro (завжди учень).

«Я не вперше на турнірі журналістів і щоразу для мене це справжнє свято, приємно зустрітися зі вчорашніми опонентами, доповідачами та рецензентами. Кожен турнір - це нова інформація, нові знайомства і найперше безцінний досвід»,- Ковтун Володимир, учень 11 класу колегіуму (м.Нововолинськ)

Олександр Василюк, учень 11 класу колегіуму (м. Нововолинськ)


к-сть переглядів:4664         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа