Юні науковці захищали свої науково-дослідницькі роботи : Волинська обласна Мала академія наук
Юні науковці захищали свої науково-дослідницькі роботи

Юні науковці захищали свої науково-дослідницькі роботи
З метою виявлення обдарованої учнівської молоді та розкриття творчої особистості на Волині, за сприяння управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації та Волинського національного університету імені Лесі Українки, Волинської обласною МАН було проведено ХVІ обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт членів наукових товариств та філій ВО МАН. Захід відбувся на базі ВНУ імені Лесі Українки.

Долучаючись до активного процесу пізнання, учні старших класів мали можливість виявити свої здібності у різних наукових галузях, практично застосувати здобуті знання.

У конкурсі взяли участь більше 300 школярів з навчальних закладів
області, які стали переможцями районного (міського) етапу конкурсу офіційно зареєстрованих філій та наукових товариств ВО МАН.

Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт проходив у два тури. Перший тур відбувся 24 січня 2010 року і включав в себе конкурс науково-дослідницьких робіт та виконання контрольних завдань з базової дисципліни.
Другий тур, що проходив 13 лютого 2010 року сам захист науково-дослідницьких робіт, на якому учасники конкурсу мали унікальну можливість представляти свої наукові доробки, отримати оцінку та поради щодо продовження роботи над науковими дослідженнями від науковців Волинського національного університету імені Лесі Українки та Луцького національного технічного університету.

В рамках конкурсу працювали відділення: технічних наук, комп’ютерних наук, фізики та астрономії, математики, економіки, хімії та біології, екології та аграрних наук, історико-географічне та філологічне відділення. До розгляду журі та президії ради було подано 330 наукових робіт.

Перемогу здобули 30% учасників конкурсу. Володарі перших місць представлятимуть молоду наукову еліту Волині на Всеукраїнському конкурсі-захисті.

За умовами конкурсу переможці та призери обласного етапу конкурсу-захисту будуть відзначені дипломами управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації.


На нашому сайті Ви також маєте можливість переглянути фотографії даного конкурсу.

к-сть переглядів:5487         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа