Обласний семінар-практикум для координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» : Волинська обласна Мала академія наук
Обласний семінар-практикум для координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»

Обласний семінар-практикум для координаторів Міжнародного  математичного конкурсу «Кенгуру»

14 лютого у Волинській обласній МАН проведено обласний семінар-практикум для районних та міських координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». Учасниками семінару стали педагоги, методисти з усіх районів та міст Волинської області, які курують конкурс на регіональному рівні.

Зустріч зумовлена необхідністю повсякчасної підтримки обдарованих школярів, поширення досвіду роботи кращих координаторів конкурсу, популяризації математичних ідей.

Роботу семінару розпочала Лариса Роговська, головний спеціаліст управління освіти і наук Волинської облдержадміністрації.  У виступі Лариса Роговська окреслила механізм впровадження інноваційних підходів до організації науково-дослідницької діяльності школярів, вказала на результативність виступів учнів Волинської області у фінальних етапах предметних олімпіад та обласному конкурсі-захисті, який нещодавно відбувся.

Різноманітні конкурси сприяють розвитку обдарованості школярів, зокрема ММК «Кенгуру» залучає їх до активного пізнання математики, логічного мислення. Тому про важливість інтеграційних процесів у системі освіти наголошувала директор Волинської обласної МАН Галина Толстіхіна. Директор охарактеризувала концептуальні засади діяльності МАН України, їх реалізацію в умовах освіти Волині та зауважила про необхідність співпраці МАН та загальноосвітніх закладів для формування в молоді ключових навиків ХХІ ст.: інформаційної грамотності, винахідливого аналітичного мислення, високої продуктивності праці.

Обласний координатор ММК «Кенгуру» Валерій Мазурик зосередив увагу присутніх на організації та проведенні ММК «Кенгуру» у Волинській області.

Під час круглого столу «Кенгуру-2014»: проблеми та перспективи розвитку» відбулось обговорення позитивів та зауважень щодо покращення організації конкурсів ММК «Кенгуру». Кращих координаторів нагороджено цінними подарунками.

Семінар поєднав інформативність, практичні поради формування оптимальних умов для розвитку обдарованої особистості. 

к-сть переглядів:3426         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа