«Літо інтелекту - 2015»: програмування, робототехніка та відпочинок… : Волинська обласна Мала академія наук
«Літо інтелекту - 2015»: програмування, робототехніка та відпочинок…

«Літо інтелекту - 2015»: програмування, робототехніка та відпочинок…

З 15 по 21 червня 2015 року Волинською обласною Малою академією наук, за сприяння управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, були проведені дві обласні літні школи «Робототехніка та мікроелектроніка» та «Юний програміст».

Ось уже третій рік поспіль у місті Луцьку на базі Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 20 талановитих юних інформатиків та техніків мають унікальну нагоду навчатись у найкращих фахівців області у галузі ІТ-технологій, програмування, робототехніки та мікроелектроніки.

Традиційно відбір до літніх шкіл проводився серед переможців обласних та Всеукраїнських конкурсів, турнірів та олімпіад. Перевага надавалась школярам 8-10 класів з віддалених районів та міст області. Цього року учасниками шкіл стали учні Горохівського, Іваничівського, Локачинського, Маневицького, Луцького, Ратнівського районів, міст Володимира-Волинського, Ковеля, Луцька, Нововолинського ліцею-інтернату та Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату  I – III ступенів "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Літні наукові школи – сучасна форма роботи з обдарованою учнівською молоддю. У програмі шкіл - раціональне поєднання лекційних, практичних занять, психологічних тренінгів та активне дозвілля. Водночас, удосконалюючи, а почасти і відкриваючи для себе нові знання у сфері програмування та робототехніки, учні брали активну участь в обговоренні актуальних та перспективних проблем сучасної науки, здобували важливі навички організації науково-дослідницької роботи.  Особливо позитивне враження у дітей залишила екскурсія львівськими старовинними замками за маршрутом «Олесько-Підгірці-Золочів», організована за сприяння Центру туризму, спорту та екскурсій.

Сім діб активного навчання та відпочинку, спілкування з наставниками-професіоналами та ровесниками-однодумцями, як стверджують самі учасники шкіл, не лише залишаться назавжди яскравим спомином у житті, а й стануть великим поштовхом до самопізнання і самореалізації у найперспективніших напрямах світової науки – програмуванні та робототехніці.

к-сть переглядів:2954         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа