Літо з «Кенгуру» : Волинська обласна Мала академія наук
Літо з «Кенгуру»

Літо з «Кенгуру»
З 3 по 8 серпня 2015 року у селі Соловичі Турійського району Волинською обласною МАН було проведено збори учасників Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».

Восьмеро учнів з міст Луцька, Нововолинська, Володимира-Волинського, Ковеля, Ратнівського та Луцького районів протягом тижня, поблизу мальовничого озера Велич, мали нагоду не тільки активно відпочити, оздоровитися, поспілкуватися з ровесниками, а й стати учасниками цікавих конкурсів, дискусій та психологічних тренінгів. Зокрема, учні позмагалися у математичному КВК, продемонстрували свої математичні та творчі здібності, потренували акторську майстерність у театрі української пісні, показали художні таланти при створенні емблем Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».

Як розповідають учасники зборів, таке поєднання активного відпочинку та навчання подарувало безліч приємних вражень та відкриттів. А літо з «Кенгуру» назавжди залишиться яскравим спомином та надихне на нові звершення та перемоги у майбутньому. 

к-сть переглядів:3411         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа