Всеукраїнські турніри: команди Волині серед лідерів : Волинська обласна Мала академія наук
Всеукраїнські турніри: команди Волині серед лідерів

Всеукраїнські турніри: команди Волині серед лідерів

2015-2016 навчальний рік для волинських школярів багатий на перемоги. Насичене інтелектуальне життя вирувало протягом усіх навчальних буднів. За рік школярі брали активну участь у різноманітних заочних та очних конкурсах, олімпіадах, турнірах. Особливо жвавим можна назвати турнірний рух в області.

Управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук впродовж року організовано 12 обласних турнірів. Найкращі школярі мали змогу взяти участь у фінальних етапах Всеукраїнських турнірів. 17 збірних команд Волині та команд загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька продемонстрували якісну підготовку та високий рівень знань, який виходить далеко за межі шкільної програми. Питання турнірів завжди мали проблемно-пошуковий характер, у них не передбачається односторонньої суб’єктивної думки. Щоб дати відповіді, потрібно опрацювати чимало текстових та електронних ресурсів, проконсультуватись не з одним науковцем. Але найголовніше під час раундів – грати командою злагоджено і тактовно.

Наполеглива підготовка – відмінний результат у фіналі. Волинські команди здобули золоті нагороди у фінальних етапах чотирьох Всеукраїнських турнірів (економістів, географів, журналістів, філософів та релігієзнавців). Три команди зайняли другі місця (Всеукраїнські турніри юних правознавців, математиків, фізиків). Чотири рази волиняни отримували треті місця (турніри юних економістів, істориків, біологів). Шість волинських команд нагороджені дипломами учасників фінальних етапів Всеукраїнських турнірів.

Отож, успіхи волинських школярів свідчать про добре організовану роботу з обдарованою молоддю. Це спонукає до утвердження думки: інтелект Волині міцніє, розвивається, гартується. Тому бажаємо юним ерудитам натхнення та завзяття для подальшої роботи. Попереду гаряча літня пора для відпочинку. Тож сонячного літа та ще більше щасливих емоцій!

к-сть переглядів:1382         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа