Енергетична незалежність України у дослідженнях юних слухачів МАН : Волинська обласна Мала академія наук
Енергетична незалежність України у дослідженнях юних слухачів МАН

Енергетична незалежність України у дослідженнях юних слухачів МАН

27-29 вересня 2016 року у м. Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів на тему “Все навколо – енергія”. Конкурс відбувався у таких номінаціях: “Альтернативна енергетика”, “Енергозбереження у побуті та навчальному закладі. Екобудинок”, “Енергія та довкілля”, “Популяризація енергозберігаючого способу життя”. 107 юних дослідників з 21 області України, а також міста Києва, увійшли до  фіналу та презентували журі конкурсу свої роботи.

У журі конкурсу були залучені фахівці Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, наукові співробітники Національного університету біоресурсів і природокористування України та Інституту енергозбереження та енергоменеджменту Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”. За відгуками членів журі конкурсу роботи вражають глибоким розумінням теми енергоефективності та відновлюваної енергетики.

Від Волинської області участь у очному етапі взяли п’ятеро школярів. Захист відбувався у формі конференції. За підсумками фінального етапу конкурсу Волощук Христина, учениця 9 класу Ківерцівської експериментальної Всеукраїнського рівня загальноосвітньої школи-комплексу І-ІІІ ступенів Волинської області, отримала ІІІ місце! Христина також була нагороджена Почесною грамотою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

Усі учасники фінального етапу конкурсу отримали друковану збірку тез.

Окрім презентацій наукових доробків, учні прослухали тематичні лекції, ознайомилися з історичними пам’ятками столиці і побували на екскурсії в Державному політехнічному музеї при Київській політехніці, де ознайомились з досягненнями українських науковців.

к-сть переглядів:1899         

← Попередня новина
Наступна новина →

Добавити коментар

Обов’язкові поля відмічені символом *

* Ім’я:
* Коментар:
* Код картинки:

     

Запрошуємо на навчання

Динамічність життя, інформаційні технології, відкриття в науці змушують рухатись невпинно вперед. Щоб статися успішним – необхідні знання!

Реєстрація на навчання!
Різні напрями
Кваліфіковані педагоги
Можливість росту
Різні форми навчання
Безкоштовне навчання

Структура відділень

У Волинській обласній Малій академії наук працюють відділення

12 відділень

Стаціонарна форма навчання

Різноманітні секції

Заочна форма навчання

Турніри, конкурси

Секції, гуртки, студії

Міжнародні та Всеукраїнські масові заходи

Обласні масові заходи

Нашими партнерами є:

Міністерство освіти і науки України Інститут модернізації змісту освіти і науки Управління освіти Мала академія наук України Луцький національний технічний університет Волинський національний університет імені Лесі Українки

Методична робота

Конкурси

Заочно-дистанційна школа